2015. március 13., péntek

NAGYBAN IS BOLDOGAN - AZ OTTHONOD

A BOLDOGSÁG RECEPTJEI


NE FELEDD! SZÉP VAGY! HÁT MOSOLYOG! MOSOLYOGJ, MERT NEM CSAK A VÉKONY NŐKÉ A VILÁG! LÉGY MAGABIZTOS ÉS MUTASD MEG MAGAD!


Napi inspiráló fotó:



Igazi tavaszváró szerelés.
Farmer, hozzá a derékban megkötött mélybordó kabát a hozzáillő magas sarkúval és egy kis blúzzal a kabát alatt, igazán csinossá tehet minden plus size nőt.
Ne feledd! Nem szabad zsákszabású cuccot és két számmal nagyobb ruhákat hordanod. Lekerül a kabát! Emeld ki, amid van! Szép vagy és nőies!

Ha családi házban laksz, és változtatnál valamin, nyugodtan feldobhatod a bejáratot a következő ötletek valamelyikével.

Például játszhatsz a házszámokkal. Nagyon jó ötletek, és bármelyik könnyen megvalósítható.
Mindenkinek kell egy kis inspiráció! Hát lássuk!






Nagyon jó és olcsó megoldás ez az ötlet, hiszen a minden családi házban lévő pléh vödör a főszereplő. Az sem baj, ha csak egy darab van belőle, akkor arra az egyre írd rá a házszámodat! Mondjuk egymás alá, kicsit eltolva.





Ezt bohókás összeállítást, fiataloknak ajánlom! Az biztos, hogy benéznek a kertedbe, mert szemet gyönyörködtető nyári kavalkád. 
Csak több színű, egymáshoz jól passzoló festékre van szükséged. A mintát szabadon választhatod. Lehet egyszínű, csíkos, vagy épp pöttyös mint a képen. Fesd le, mondjuk fehérre, az megadja az alapot. Majd ragassz a cserépre kerek papírt olyan ragasztóval, ami nem hagy nyomot és utána fesd le olyan színre, amilyenre szeretnéd. Ha megszáradt, húzd le a pöttyöket és kész a remekmű. Ültetés és már élvezheted is a látványt!





Ez fantasztikus! Ehhez nincs mit hozzáfűznöm. Magáért beszél a kompozíció, mert minden bejárati ajtót feldob. Az biztos!





Ez az előző párja, csak színesben. Sajnálom, hogy nem én találtam ki ezeket az ötleteket.





Ez a virágláda már komolyabb. És senki nem téveszti el a házszámot!





Ez azért jó ötlet, mert nem csak a házszám van megoldva, de egyben a postás munkáját is segíti a cserépen lévő családnév. Igazán kedves!





Kulikavics szinte minden háznál van. Gyerekek bevonásával könnyen elkészíthető. Modellgipszbe nyomkodva és képkeretbe téve igazi éke a háznak. És ilyen biztos nincs a szomszédnak! 






A cégtábla típusú házszám kicsit húzósabb összegbe kerül, de igazi különlegesség. Nem muszáj feketén hagyni. Fesd le olyan színűre, ami illik a házad színéhez, de azért ne olvadjon bele!






Szép és dekoratív megoldás ez az ötlet is. Ilyen sincs sok mindenkinek az biztos! Ültethetsz bele olyan növényt is, ami dúsan burjánzik és csüng lefelé.






Igaz, ez nem házszámos, de akár az is lehetne, hiszen csak Rajtad múlik, hogy hagyod-e a cserép színét érvényesülni, vagy festesz rá házszámot vagy mintát. Ez a kép azért került ide, hogy lásd, milyen könnyen, olcsón alkothatsz különleges dolgokat magad köré.





Vedd magad körül különleges dolgokkal, tárgyakkal! Ne feledd! Ti is különleges és egyedi vagy! Mutasd meg! Szép vagy! Mosolyogj! Hiszen itt a tavasz!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése