2015. március 2., hétfő

NAGYBAN IS BOLDOGAN - A TESTED

A BOLDOGSÁG RECEPTJEI


SZERESD A TESTED, MERT SZÉP VAGY.
MOSOLYOGJ! MOSOLYOGJ! MOSOLYOGJ! LÁSSA A VILÁG ÉS IRIGYELJEN AZÉRT, MERT JÓL ÉRZED MAGAD A TESTEDBEN ÉS BOLDOG VAGY!

Napi inspirációs kép:



Hát nem gyönyörű? Büszkén viseli a testét. Kiemeli azt, amije van. Hangsúlyozza a mellét és a derekát, ettől még jobban érvényesül a szép, homokóra alkata. Büszke arra, amije van. Legyél Te is büszke a testedre!

Pár apró ötlet még az utolsó téli napokra az öltözködéshez:


Kommentárt sem kívánna, hiszen a karcsúsított kabát és a fekete derékban elkötött felső magáért beszél. Fantasztikusan áll minden teltkarcsú nőn. 
Soha ne gondold, hogy azért mert nem 36-os a méreted, már zsákruhában, vagy kinyúlt pulcsiban kell járnod, ami szerinted mindent eltakar.
Inkább hangsúlyozd ki az alakod. Mutasd meg, mid van. És! Mindig hordj magassarkút. Nyújtja az alakodat. Senkinek nem árt, ha 10 centivel magasabbnak látszik. Hidd el, megéri azt a  kényelmetlenséget, kínszenvedést, amivel jár egy tűsarkú.
Akarnod kell szépnek lenni. Ennyi belefér!


Ez egy merészebb, feltűnőbb, szépen ívelő, lila kabátos szerelés: 



A kiegészítők is nagyon jók. És itt az elmaradhatatlan magas sarkú. Ez így együtt, bárkiből bomba  nőt csinál. Nem kell, hogy 36-os legyen a méreted.


A karcsúsított, derékban megkötős kabát az egyik legjobb találmány. Kiemeli minden nő derekát. Az meg, hogy tűzpiros... feltűnő jelenséggé varázsol. Elmaradhatatlanok a kiegészítők és persze a magas sarkú! Hordj magas sarkút!





Ha kinyitod a ruhásszekrényed ajtaját és azt látod, hogy Neked nincsenek ilyen cuccaid, ne ess kétségbe! Ezek a fotók, csak azért vannak, hogy lásd, Te is lehetsz díva és nézhetsz ki jól. 
A lényeg, hogy soha ne legyél slampos, magadra húzva több számmal nagyobb pulcsit és ne vegyél fel hozzá sportcipőt, csak akkor, ha futni mész.
Felejtős a nagy pulcsi és a sportcipő, bármennyire is azt gondolod, Neked az áll jól.
Emeld ki amid van és ezután hordj mindig magassarkút!!!
Ne feledd! Mosolyogj, mert szép vagy!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése