2015. március 13., péntek

NAGYBAN IS BOLDOGAN - A TESTED

A BOLDOGSÁG RECEPTJEI


A napi inspirációs fotó:






EZ A KÉP IS AZT MUTATJA, ÉS NAGYON JÓL MUTATJA, HOGY SOHA NE FÉLJ A VILÁGOS SZÍNEKTŐL!
Látod milyen vastagok a karjai?
Látod mekkora mellei vannak?
Látod mekkora a csípője?
Talán, mint Neked!
És ez a kép, a ma oly megszokott és szinte már mániává váló: "De photoshoppoljunk, hogy még vékonyabbnak látsszak!" című mondatnak a közelében sincs. Mert ez a kép nincs retusálva! És még is milyen jól néz ki! Nincs szüksége retusálásra, mert úgy tökéletes, ahogy van!
Ne feledd! Te is nézhetsz ki ilyen jól, ha az alakodnak megfelelően öltözködsz, magassarkút hordasz és nem vagy slampos! 
És hidd el, már is boldog leszel, szárnyalni fog a lelked, mert tettél magadért valamit. Boldog leszel. Ezt viszont mindenki látni fogja.


A smink egy nőnek, mindennél fontosabb. Amikor sminkről beszélek, nem arra gondolok, hogy csak kifested fekete szemceruzával a szemedet és kész. Az nem sminkelés, ezt Te is tudod.
A következő három fotó az ékes bizonyítéka mit tesz a JÓ smink:



Elképesztő! Nem?


Na de ne menjünk Kínáig, hogy olyan változásokat lássunk nőkön, hogy még az állunk is leessen. Nézd meg a következő fotókat!




Fantasztikus, hogy egyszerű háziasszonyokból, vagy pattanásos fiatal lányokból mit nem képes kihozni a jó sminkes! Rájuk sem lehet ismerni! Irigylésre méltó szépséges nőket varázsoltak belőlük. Ugye?


Sajnos azt kell mondjam, otthon, egyedül, ezt nem lehet megtanulni. 
Mindennek milliméter pontosságúnak és szimmetrikusnak kell lenni ahhoz, hogy a végeredmény csodás legyen. Ráadásul a női arcok sem egyformák, így lehet, hogy ami például Gabikának jól áll, az neked nem fog, vagy talán még bohócnak is fogsz kinézni. 
Nézz meg pár képet annak bizonyítékául, milyen fontos, hogy profitól tanulj sminkelni!











Hidd el, megéri a kicsit borsosabb árat, hogy megtanulj sminkelni! Az eredménye meglesz, hiszen férfi, nő, egyaránt bámulattal néz majd Rád!
És ezt szeretnéd. Azt szeretnéd, hogy plus size nőként, Te is magadra vond az emberek figyelmét és bebizonyítsd, hogy nem csak a 38-as méretű nőké a világ!
Hát tegyél érte! Tegyél azért, hogy jól érezd magad a bőrödben és boldog legyél!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése