2015. március 4., szerda

NAGYBAN IS BOLDOGAN - A TESTED

A BOLDOGSÁG RECEPTJEI


SZÉP VAGY! MOSOLYOGJ! 

A mai inspirációs kép:





Szuper szerelés egy szexi, plus size modellen. Bátran hordhatsz Te is fehér inget farmerrel, mert minden teltkarcsú nőnek jól áll. És itt az elmaradhatatlan magassarkú, ami megnyújtja az alakját.
Te is ilyen szexi vagy! Ne feledd! Mindig emeld ki, amid van! A hatás nem fog elmaradni.

És, hogy jobb kedvre derítselek, és felvidítsam a lelkedet és jobban értékeld a testedet, kérlek, nézz meg pár fotót olyan nőkről, akiket szinte biztos, hogy Te is irigyelsz.
A fotókból láthatod, hogy nem kell elkeseredned attól, ahogy kinézel. Senki sem szép smink nélkül! Még véletlenül sem tökéletesek, ahogy azt Te gondolod. Nézd meg!


J. Lo ... talán még el is megy, bár smink nélkül nem igen figyelnénk fel rá az utcán. Nem igaz? Ahogy szokták mondani: "12 egy tucat".
Van okod irigyelni?








Hát ... sajnos azt kell mondjam, hogy Christina Ricci még csak nem is átlagos. És ezt nem pozitív értelemben értem. Ne mondd, hogy nincs igazam!!! Olyan, mint a szomszéd, 13 éves susogós mackót hordó ápolatlan lánya, az ózdi lakótelep kilencedik emeletéről.
Van okod irigyelni?







Mila Kunis pedig .... egyenesen ... nem is találok rá szavakat. Smink nélkül, a férfiak maximum azért nézik meg, hogy megállapítsák, hogy lehet valaki ennyire ronda, nő létére. Szegény Ashton Kutcher! Igazán sajnálom!
Van okod irigyelni?








És hát itt van Ő. Sok férfi álma (vagy rémálma, hiszen van olyan nő, akit az ilyen test miatt már elhagy a szeretett férfi egy fiatalabb, feszesebb testtért): Kate Hudson. 
Hm? Szépséges jelenség? Nem? Tényleg nem? 
Igazad van. A vékonyka testéhez képest az arca fel van puffadva, mint egy masszív alkoholistának. És lássuk be, az Ő teste is hagy kívánni valót maga után. Apró, pici mellek, amik úgy lógnak, mint egy-egy kiürülőben lévő bőrzacskó. És láttad a hasát?
Van okod irigyelni?





Hidd el, nem gonoszkodni akartam, hiszen Ők is csak emberek. 

Egyszerűen csak fel akartam hívni a figyelmedet arra a tényre, hogy Te mennyire szép vagy! 
És felhívni a figyelmedet arra is, hogy ebben a világban mennyire, de mennyire relatív a szépség fogalma.

Hiszen minden tiszteletem azoké az embereké, akik ezekből a, valljuk be csúnya nőkből lélegzetelállító, irigylésre méltó szépségeket kreálnak, akikért férfiak is, nők is oda vannak.

Igen is létezik modern kori művészet. 
Hiszen azok a sminkesek, és stylistok, akik ezekből a nőkből szexideálokat tudnak csinálni, megérdemlik, hogy modern kori művészeknek neveztessenek és "leboruljunk" előttük.

Mindezek mellé meg kell jegyezni, hogy jó, ha Te is elsajátítod a sminkelés művészetét, mert ahogy a fenti képekből látható, csodákra képes a festék. Azért ajánlom, hogy profi sminkestől tanulj sminkelni, mert azt az egyszeri, kicsit nagyobb összeget megéri kifizetni érte. 
Használd fel, amid van! Használd fel az arcodat Te is, mint egy festékvásznat! Szemed és szád Neked is van. Emeld ki őket, szépen, ízlésesen. De, hogy szép és ízléses legyen a sminked, na ehhez kell, hogy profi sminkestől tanulj. Sajnos. De hidd el megéri és az eredmény magáért fog beszélni!


Szóval kérlek, légy boldog a testedben! Szeresd a testedet és emeld ki amid van! Hiszen szép vagy!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése