2015. március 4., szerda

NAGYBAN IS BOLDOGAN - A TESTED

A BOLDOGSÁG RECEPTJEI

SZERESD A TESTED, MERT SZÉP VAGY! ÉLVEZD, HOGY NŐ VAGY ÉS EZT MEG IS MUTATHATOD! MOSOLYOGJ! MOSOLYOGJ! MOSOLYOGJ! MIÉRT NE MOSOLYOGNÁL? BOLDOG VAGY, ÉLVEZED AZ ÉLETET, HÁT LÁSSA A VILÁG!


A napi inspiráló kép:








Igazi bombázó! 
Lássuk csak, 36? 38? Öööööö ... Vagy talán 46-os a mérete? Hát nem! 50-es! És mit látsz? Egy gyönyörű, bájos, igényes, boldog nőt, akiből sugárzik a szexualitás.
Kiemeli azt, amije van. És magas sarkú van rajta!

Erre Te, talán azt mondod magadban; "Hát igen, igen, tényleg szép. De, hogy mernék én ilyen ruhát felvenni? Mit szólnának a szomszédok és a munkatársak? Azt hinnék, elment az eszem."
És reggel ismét felveszed a bő, fekete nadrágod, lapos talpú csizmával, két számmal nagyobb, sötét pulcsit húzol magadra - mert hát ilyen van a Marcsinak és Évikének is -, és záráskép magadra veszed az Á vonalú kabátodat, és elhiteted magaddal, hogy minden rendben van. 
És így, a 44-es méretedből, lazán 48-at csinálsz. 

Titokban pedig utálod a munkatársadat Beácskát, akinek láttad már a nagy tepsi fenekét az öltözőben, ami pont akkora mint a Tiéd. Utálod, mert Őt észreveszik a férfi munkatársaid, míg rajtad átnéznek.

Pedig Neked sem kellene mást tenned, mint, hogy a 44-es méretednek megfelelő szép, telt melleidet nem rejted a két számmal nagyobb pulcsi alá. Hidd el, ebben a pulcsiban, senki nem feltételezi rólad, hogy egyáltalán van melled és derekad.

Ha már csak annyit teszel, hogy a pulcsit lecseréled egy karcsúsított blúzra - ami ha akarod lehet fekete is - és nem gombolod be nyakig, alá pedig egy szép, merevítős melltartót veszel, hidd el, már annak meg lesz az eredménye és észre veszik, hogy Te is nő vagy! Ottfelejtik a szemüket a dekoltázsodon.

Élj! És élvezd az életet, hiszen egy szép nő vagy! Hát mutasd meg amid van! Te is lehetsz "Beácska"!

Azért elrettentésül mutatok két képet, hogy mennyire el lehet rontani a dolgot. Nagyon nem erre gondolok! Mindig tudni kell, hol a határ a jó ízlés és a nevetségessé válás között. Ég és föld a különbség! Erre vigyázz!
















Élvezd, hogy nő vagy, szeresd a tested, légy boldog és mosolyogj!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése