2015. március 5., csütörtök

NAGYBAN IS BOLDOGAN - A TESTED

A BOLDOGSÁG RECEPTJEI


TE IS EGY IGAZI NŐ VAGY, HÁT LEGYÉL BÜSZKE MAGADRA! SZERESD A TESTED ÉS TÉGY MEG MINDENT ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY SZEBBNEK LÁSD MAGAD! 
HASZNÁLD FEL A SMINKES KOSÁRKÁDAT, A HAJADAT; MINDEN KÉZZEL FOGHATÓ DOLGOT, HOGY SZEBBNEK LÁSD MAGAD ÉS JOBBAN ÉREZD MAGAD A BŐRÖDBEN! MERT SZÉP VAGY! HÁT MOSOLYOGJ!

A mai nap inspiráló képe:






A mai modellünk sem gyerekméretű ruhát hord, még is szép.
Még sem fél szabadon hagyni a fenekét és kiemelni klasszikus, homokóra alakját!
Tedd Te is ezt!
Emeld ki, amid van!
A farmerhez itt az elmaradhatatlan magassarkú cipő. Ne feledd! A tűsarkút megéri hordani, mert nyújt rajtad pár centit és megváltoztatja a tartásodat.

De ha bő nadrág és nagy pulcsi lenne a modellen lapos talpú cipővel, valószínűleg nem fotóznák. Ne legyél slampos! Miért rontanál szándékosan a helyzeteden?

Emeld ki, amid van!

Soha ne légy átlagos! Jobbat érdemelsz!


Ha rövid a hajad, akkor nem tudok segíteni, nem tudok tippeket mutatni, hogyan viseld. Nyilván meg van a trükköd a hajad reggeli gyors rendbetételére, mert a rövid hajat lehet csak igazán elfeküdni.

Talán egy kérdést azért megérdemel ez a téma:
Ismersz olyan híres színésznőt, énekesnőt, ismert nőt - lehet hazai és külföldi egyaránt -, akinek rövid a haja?
Nem jut eszedbe senki, vagy talán csak egy-kettő? Az nem véletlen. 
A nőiességünk egyik kiemelkedő eleme a hosszú haj. Aki erre rájön, él vele, mert ez is olyan mint a tűsarkú. Megéri a fáradtságot, hiszen bőven "jövedelmez"!

Férfiak bevonásával készültek felmérések erről a témáról is. Meglepő módon a férfiak, a nőiesség egyik jelképeként tartják számon a hosszú hajat. 
Azon persze lehet vitatkozni, hogy mit is nevezünk hosszú hajnak.
A megállapítás úgy szól, hogy a vállig, illetve válltól lejjebb érő hajat nevezzük hosszú hajnak.

Annak akinek hosszú haja van, lesz, néha-néha pár fotó, elkészítési útmutatóval együtt, bemutatva, hogy milyen szépen is lehet viselni ezt a kincsünket.
Hiszen mint elkészítési mód, nem csak a lófarok és a ma oly divatos kontyocska létezik.

Itt az első:







Nem nagy ördöngösség. 
Reggel gyorsan, egyszerűen elkészíthető. Még sem átlagos, és nem is egy sima fonás. A végeredmény pedig magáért beszél, hiszen tartós és szép lesz.

Próbáld ki Te is! Szép leszel!

A tévhiteket félre téve - például, hogy mennyi gond van a hosszú hajjal -, valószínűleg rövidebb időt vesz igénybe a fenti frizurát elkészíteni, mint a rövid hajat rendbe hozni egy "hancúros" éjszaka után.


Szóval tégy meg mindent annak érdekében, hogy jól érezd magad a bőrödben és boldog legyél! 
Ha kell, változtass! Hajszínt, hajhosszúságot, rúzs színt... hiszen itt a tavasz, a megújulás időszaka. A lényeg; légy egyedi és érezd jól magad a bőrödben!
Mosolyogj, mert szép vagy! Lássa a világ!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése