2015. március 2., hétfő

NAGYBAN IS BOLDOGAN - A TESTED

A BOLDOGSÁG RECEPTJEI

SZERESD MAGAD ÉS FOGADD EL MAGAD! ÉLVEZD A TESTED MINDEN KIS PORCIKÁJÁT, MERT A TIÉD! LÉGY BÜSZKE ARRA, AHOGY KINÉZEL! MOSOLYOGJ MINDIG MINDENHOL, MERT SZÉP VAGY, ÉS A MOSOLYOD ELÁRULJA, HOGY BOLDOG VAGY!

Napi boldogság-inspirációs kép:




Ez a nő, nem 38-as méret, de megkockáztatom, hogy még csak nem is 44-es. Viszont ha megnézed ezt a képet, azt látod, hogy egy telt, még is gyönyörű nő néz vissza rád. Hm?
Ilyen vagy Te is!
Nem kell, hogy elkeseredj, hogy nem felesz meg a mai világ elvárásának és nem hordasz gyerekméretű ruhákat. Legyél büszke arra, hogy szeretsz enni, imádod a csokit és nem vagy olyan deszka, megkeseredett nő, aki megszállottan számolja, hogy hány kanál levest eszik, mert csak 10 kanál a megengedett, vagy napi egy doboz kefiren és almán kívül nem eszik mást. 

Komolyan ez lenne a normális? 
Komolyan ebbe a végletekbe vivő, betegségeket okozó bulimiás, vagy anorexiás réteghez akarsz tartozni? 
Komolyan ebbe a sablonba akarod mindenáron beletuszkolni magadat? 
Komolyan gondolod, hogy szenvedni akarsz egész életeden át, amikor egy gyerekméretű ruhát hordó nőt meglátsz, hogy Istenem! Én miért nem vagyok ilyen?
Komolyan ez lenne a normális?
(Ha ezekre a kérdésekre "Igen" a válaszod és úgy érzed, hogy eljött az idő és Te akkor is, de mindenképpen változtatni akarsz magadon, akkor abban is a segítségedre leszek egy későbbi írásban.)

Közben pedig a tükröd megmutatja, hogy van szép pofid, nagy melleid, derekad, combod, feneked... mindened, amiért egy férfi odavan. 
Elgondolkodtál már azon, mekkora csalódás lehet az a látvány, amikor egy-egy gyermekméretű ruhát hordó lány, leveszi a phusapos, agyontömött melltartóját a szeretett férfi előtt? Nem csak a feneke gyerekméretű. Hidd el, a melle is csak "pattanás". 
Úgy gondolod, erre a látványra várt az a férfi aki eddig kitömött melltartóban látta a lányt? Válaszolj őszintén magadnak nyugodtan!
És Neked mondta már a szeretett férfi, hogy imádja a melleidet? Igen? Akkor boldoggá tetted. Nyilvánvalóan. Hát akkor??? Kit és miért is kellene irigyelni?
Összpontosíts a jó és pozitív dolgokra! Légy büszke és boldog!

Tedd meg, hogy legközelebb, ha a tükröd környékén jársz, belenézel úgy igazán és megnézed magadat.
Ahhoz, hogy tényleg jól nézz ki, és boldog legyél, nem kell 36-os méretűnek lenned, egyszerűen csak ismerned kell a testedet és annak megfelelően kell öltöznöd. Ne akarj olyan lenni mint a tömeg, mert nem biztos, hogy Neked is jól áll az a ruha, ami a barátnődnek, vagy kolleginádnak van. Inkább tűnj ki! Legyen egyéni stílusod a jó érzés határain belül. Hidd el, boldog leszel!

Vannak szép nagy melleid? Emeld ki!
Az alkatodhoz képest vékony a derekad? Emeld ki!
Hosszúak a combjaid? Emeld ki!


Itt van egy "térkép", a saját testformád megismeréséhez és a számodra megfelelő ruhák kiválasztásához:



Szóval fel a fejjel és előre a boldogság és elégedettség felé!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése